Имени дни
Евдоки
Евдоки има имен ден на 31 юли - Св. праведни Евдоким

На 31 юли се чества Свети ЕВДОКИМ. Евдоким е име от гръцки произход и означава похвален. На 31 юли имен ден имат още: