Имени дни

Днес честитим имен ден на:

Габриел, Габриела, Гаврил

Св. праведни Евдоким - 31 Юли
На 31 юли се чества Свети ЕВДОКИМ. Евдоким е име от гръцки произход и означава похвален. Имен ден празнуват: